18 de des. 2013

Campi #27

Sé que ha passat un altre any perque em toca fer un nou cartell del Campi qui jugui, el Saló de la Infància i la Joventut de Manresa. Aquest cop dedicat al tema de l'espai...

............................................
(Sé que ha pasado un nuevo año porque vuelvo a estar con el cartel del Campi qui jugui, el salón de la infancia de Manresa...)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

m'agrada molt com dibuixes i no tinc cap dubte de la teua sobrada capacitat per fer-ho, però ¿has dibuixat els cartells de les 27 edicions del saló?! ¿No hi ha més dibuixants o dissenyadors en tot el Bages?

Manel Fontdevila ha dit...

Suposo que hi ha una mena d'inèrcia pel fet que el personatge el vaig inventar jo (tot i que no "és meu"). En tot cas no hi ha cap altre compromís, el dia que deixin d'encarregar-me'l s'ha acabat i escolti, tal dia farà un any.
Per evitar una imatge del que no és, apunto també que ja fa bastants anys que aquesta és l'única feina remunerada que m'arriba del lloc on visc. No dormo amb la sensació d'estar acaparant un mercat, si és aquesta la intenció de la pregunta.