14 de set. 2012

NO A TOT

Per rematar el fil començat a les dues entrades anteriors, penjo aquest esbós que forma part d'un projecte que encara no sé si arribaré a dibuixar algun dia. Explica d'on surt el primer NO A TOT. El primer que jo he vist, vaja.


(Para rematar el hilo empezado en las dos entradas anteriores, cuelgo este boceto perteneciente a un proyecto que no sé todavía si algún día llegaré a dibujar. Traduzco: "En la carretera de Abrera a Manresa, a la altura del balneario de La Puda, siempre hubo un cartel que decía: NO A TODO" / -¡Ooooh! / Pensar que hay gente capaz de un tan enorme esfuerzo para dejar constancia de su nihilismo siempre me ha parecido un acto de humor y contestación incomparable / -Y luego dirán que la juventud no da golpe / -Cuanta manipulación / NO A TODO desapareció hace algunos años. Era una verdad incuestionable, como el Estatut, la Santa Espina, los programas de Monegal o "El Zoo de'n Pitus" / -Los años nos han dado una lección / -¡No a todo! Era... ¡por pura precaución!"


3 comentaris:

genís ha dit...

L'autor d'aquest "no a tot" és l'artista Josep Grifoll, més conegut com a GrillArt. Un geni de casa, autor també de la pintada qie diu "la vida no es viu, es dansa), a l'entrada de Balsareny.

Apa, fins aquí el comentari informatiu/pedant!

Manel Fontdevila ha dit...

Osti! Em pensava que era humor i contestació, i era art modern!...

Mil gràcies per l'aportació informativa. M'apunto la dada!

Efrem ha dit...

Ep, només per crear una mica de polèmica.. Jo recordo clarament que la pintada la firmava "Komando Bere Bar"... En canvi la majoria d'obres d'en Grifoll les firnma com a Grillart, no?

Bé a veure si en treiem l'entrellat!